Ботьо Ботев, който бе обвинен в хулиганство на пътя, се призна

...
Ботьо Ботев, който бе обвинен в хулиганство на пътя, се призна
Коментари Харесай

Условна присъда за пловдивчанина, който нападна жена в колата ѝ

Ботьо Ботев, който бе упрекнат в безчинство на пътя, се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата в Пловдив. 

45-годишният мъж избра да изтърпи наказване от 1 година и 3 месеца условно с 3 години изпитателен период. За същия интервал шофьорската му брошура ще бъде отнета.

Ситуацията се разиграва преди дни на многолюден надлез в час пик

По-рано през днешния ден стана ясно, че той към този момент е вписан в полицията, така като преди време е нанесъл вреди на непозната благосъстоятелност.  А единствено преди дни на многолюден надлез в Пловдив в час пик, Ботьо Ботев насочва неприлични думи към жена, нападателен е към нея и чупи двете странични огледала на нейния автомобил.

Снимка: auto.btv.bg

„ Нямам визия какво тъкмо е довело до експанзията от негова страна. Аз направих позволен противоположен завой, а и дистанцията сред неговия и моя автомобил беше задоволително огромно, с цел да направя тази маневра “, изяснява пострадалата Албена Чавдарова.

На пътя зародила разпра сред него и таксиметров водач

Тя споделя още, че сега на маневрата е чула нейната другарка да споделя, че водачът зад нея дава „ мръсна газ “, с цел да я настигне. След това мъжът в колата откъм гърба изпреварва тази с двете дами от дясно, минава пред тях и ги засича.

„ Изпреварва ме, засича ми пътя и ме стопира. Излиза от колата, тичайки към мен с псувни и налита с пердах към стъклото “, описа пострадалият Артур Мол

„ Аз нямах избор – трябваше да спра. Видях, че слиза от автомобила си и незабавно затворих прозорците и заключих вратите. Реших да звънна на 112, само че по-късно се отхвърлих, тъй като реших, че няма да има бърза и съответна реакция. Реших да направя клип. Той стартира да блъска с юмруци по предното стъкло. След това се опита да ме удари през отворения таван на колата и стартира със заканите – „ Ще ти разбия главата “, „ Ще те убия “ и така нататък “, описа още пострадалата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР